Jag är bestulen. 18:55, 2014-11-25 belita

Jag har blivit bestulen. Min iphone är borta efter femminuter inne på en affär. Jag stannade inte ens till i butiken för jag såg att det jag skulle ha var slut. Trots det hann någon oärlig människa stjäla min telefon. Och jag blir så vansinnigt arg. Jag har så dåligt minne och jag lägger verkligen in allt på min telefon. Så alla kvartsamtal och jobbmöten och allt annat finns inte kvar så nu måste jag ...

En lärdom för livet 05:28, 2014-11-25 belita

När jag var liten och inte ville äta upp min mat så sa inte min mamma som alla andra att vi skulle tänka på barnen i afrika. Det var för långt bort för att vi syskon skulle kunna förstå hur illa de kunde ha det som inte hade mat. För att vi i stället skulle förstå det fick vi packa ner mat i en kasse och sedan fick vi åka med mamma med den

Kanske dags att börja sy nu.. 17:50, 2014-11-03 belita

När jag var tonåring gick jag en kvällskurs i att lära mig att sy kläder. Det ledde till att jag varje vecka hade ett nytt klädesplagg som jag själv sytt. Men sen när jag slutat kursen fortsatte jag under några år men när tygaffären med billiga tyger slog i gen så tjänade jag inte klängre något på att sy mina gena kläder och eftersom jag är otålig och vill att allt ska vara klart på ...

Kanske något för mitt dåliga minne. 11:22, 2014-11-03 belita

Jag trodde inte att det var lagligt att spela in telefonsamtal men det är det tydligen. Så länge man själv är den ena parten så får man spela in samtal. Så då kanske det är något som jag ska börja göra vid vissa tillfällen. Jag har oerhört dåligt minne. Medicinskt bevisat och på papper. Och när jag sitter i viktiga samtal så blir jag så stressad över att jag ska missa något viktigt att ...

Appar för allt. Till och med tandborstning. 22:22, 2014-11-02 belita

Det är inte klokt vad mycket olika applikationer det finns på marknaden nu. Vad man än söker på så finns det redan en app för det. Jag sökte på skoj häromdagen på timer för tandborstning och döm om min förvåning när det fanns flera stycken sådana appar. Så nu borstar mina minsta barn tänderna medan appen tar tid. Äntligen slipper mamma stå och övervaka allt. Men dessutom älskar de sången som spelas under tiden ...

Jag är verkligen lyckligt gift. 18:08, 2014-11-02 belita

Såg just ett avsnitt av dr phil om olyckliga äktenskap. Det gäller som tur är inte mig. Jag är verkligen lyckligt gift. Inte så att man inte har sina argumenteranden och så men för att hans fel och brister är sådant som jag stör mig på men kan stå ut med. Och om jag dessutom ser till alla de fina underbara egenskaper som han har så slår det högre. Jag skulle aldrig vilja gifta om ...

Nu är det dags 18:08, 2014-10-24 catarina

Nu till helgen ska det bli jätte kul verkligen. Ska få testa på trollingfiske i älvkarleby. Det är ju något som man aldrig har gjort innan så det ska bli jätte kul. Jag är helt klart en sådan människa som älskar att få testa på lite nytt ibland och göra lite roliga grejer men det händer ju inte av sig självt utan man får ju ge sig an att kolla runt så lär man ju ...

Bästa sättet att sova 16:12, 2014-10-24 catarina

När man ska försöka sova så kan det vara svårt för en del och många svenskar har problem med sömnen och att få det att gå runt. Jag tycker det är bra att man har en sådan sak i åtanke när man inreder sitt nya sovrum och att man inte glömmer rullgardiner i Stockholm, detta för att öka på kvalitén för sömnen och för att kunna somna bättre. För det är viktigt enligt experter ...

Så skönt med bra.... 23:20, 2014-10-22 catarina

Det är verkligen så skönt när man sitter på en uteservering att det finns bra solskydd, för utan bra solskydd så kan det bli rätt jobbigt om man inte vill sitta och svettas i solen. Så det är verkligen bra att så många restauranger har bra solskydd i Stockholm. Det bidrar att man väljer ett visst ställe framför ett annat. På grund att dom har bra solskydd i fall det blir för varmt och ...

De blir kanon detta 20:42, 2014-10-22 catarina

Idag har jag kollat lite på olika alternativ till personlyft vid fasadarbeten i kungsbacka. Det kommer ju bli en del där som man ska sätta tänderna i så klart men ingenting som man inte kommer kunna klara av. Här sätter man målen själv och mål ska ju vara svårt att nå men inte omöjligt så det känns stabilt detta. Något att verkligen slåss för så att man får exakt vad man behöver till firman. Så ...