Dat komt wel zwaar aan voor me. 21:43, 2014-03-30 kagomesashi

Ik vind het echt wel spijtig dat een vriend van me nu zijn kantoor te huur heeft gezet in Rotterdam en besloten heeft om zijn bedrijf stop te zetten en zijn vriendin achterna te gaan die afkomstig is van het buitenland. We zijn dikwijls samen s'middags gaan eten en vaak na het werk nog samen iets gaan doen en zijn op korte tijd eigenlijk echt wel goede vrienden geworden. Nu dat hij dus weg ...

Zoveel zelfs nog niet. 20:58, 2014-03-23 kagomesashi

Een vriend wou me onlangs eens dringend spreken en nu blijkt het over het feit te gaan dat hij er aan denkt om een kantoor te huren in Almere om er een zaak in op te starten, maar dat hij niet genoeg geld heeft om de waarborg te kunnen betalen die drie keer de maandelijke huurprijs bedraagt. Daarom kwam hij mij wat om help vragen. Nu ik weet zeker dat hij te vertrouwen is, ...

En känd klocka 10:39, 2014-03-13 belita

När man hör ordet klockor så tror jag nog att det är väldigt många som tänker på just Rolex. Det är ju ett av de mest kända märken när det gäller just klockor. Det är riktigt fina saker det måste jag säga och jag kan verkligen rekommendera att man tar sig en titt på deras klockor. Det är ju så att många olika produkter har lite extra kända märken, och detta är ett sådant ...

Wel spijtig daarvan. 21:04, 2014-03-09 kagomesashi

Gisteren dacht ik nog snel eens even binnen te springen bij de sloperij om nog eens te kijken wat ze er de laatste tijd allemaal hebben binnengebracht en tussen al die wrakken die klaaar stonden om afgebroken te Worden zag ik dezelfde auto staan waar ik heb mee leren rijden en dergelijke auto´s zijn goed als nergens meer te vinden, je kan dus wel geloven dat ik dolenthousiates was toen ik het zag. Wel spijtig ...

Allt i allo korg 14:52, 2014-02-17 gundas

Störtkorg är väldigt vanligt att man hittar i affärer idag. I de korgarna så brukar man kunna hitta lite allt möjligt faktiskt. Det brukar vara riktigt billiga saker också som de liksom vill bli av med. Så man får passa på att kolla igenom de här korgarna om det är något som man är ute efter som kan finnas där. Jag har hittat en del saker där i alla fall. Men det är ju ...

Fixa billiga fotbollsbiljetter 11:36, 2014-02-12 gundas

Billiga Tottenham biljetter är verkligen något som inte hade vart helt fel det kan jag säga. Jag vill nämligen se den matchen, men jag har inte så otroligt mycket pengar så det hade vart otroligt bra med inte allt för dyra biljetter. Så jag ska kolla runt lite grann och se om jag kan hitta några till ett bra pris. Så det är bara att hålla tummarna på att jag kommer att hitta biljetter! ...

Inredningen i butiken 11:28, 2014-02-05 shandie

Butiksinredning kan vara allt från hyllor till kyldiskar i en affär. Och det gäller verkligen att man ser till att ha allt som behövs och att placera ut dem på rätt ställen också. Sen när man har placerat ut de här sakerna så måste man också tänka på vart man ska lägga alla varor så att det blir så bra som möjligt. Vissa varor kanske man vill ge extra mycket uppmärksamhet och då kan ...

Toch eens langs gaan. 18:58, 2014-01-30 camron

Gisteren was ik nog eens op de sloperij om te kijken of ze de onderdelen waar ik al enige keren achter ben gaan vragen nu eindelijk zouden hebben. Ze hadden beloofd dat wanneer dergelijke onderdelen binnen zouden komen ze deze op zij zouden leggen voor me en me speciaal nog zouden bellen om me te verwittigen dat ze er waren, maar nog altijd had ik niets van hen gehoord dus besloot ik om maar eens ...

Uiteraard zeg je ja. 21:21, 2014-01-19 fliedlilk

Ik werk al enkele jaren samen met een erg goede vriend en collega van me in een kantoor in Utrecht, maar nu heeft mijn collega de mogelijkheid gekregen om voor het bedrijf waar hij voor ewrkt op het hoofdkantoor in Amsterdam te gaan werken om daar een erg belagnrijke funcitie te gaan vervullen. Uiteraard ben je dom als je zo een mooi aanbod zou afslaan,maar je kan wel geloven dat ik het spijtg vind ...

Städning inför flytten 13:35, 2014-01-15 belita

Jag har anlitat en firma som arbetar med flyttstädning i Skara. Jag kommer nämligen att flytta snart och behöver få det städat i lägenheten innan jag flyttar för gott. Jag är inte någon stjärna på att städa direkt, så jag kommer att anlita en firma som gör det istället. Det kommer att bli riktigt bra det. Det blir ju verkligen rent då kan man ju säga. De vet verkligen hur man ska städa ordentligt och ...