Dags för en ny 23:26, 2014-09-20 shandie

När man ska städa så gäller det att ha en bra trasa för att damma och en för att ta bort fläckar i golvet osv. Det är så jobbigt att städa med dåliga trasor men med bra redskap känns det inte alls jobbigt. Då känns det istället värdigt kul och speciellt skönt efteråt när man är klar med sin städning. Har precis sopat trapphuset där vi bor, dt blir verkligen så otroligt dammigt på ...

Besatt av flädersorbet 15:13, 2014-09-15 vazicam

Jag har fått en svaghet nu när jag är gravid. Ja ni behöver inte oroa er det är inte murbruk eller något sådant konstigt. Men det är nästan lika krångligt att få tag på där jag bor. Jag vill ha sorbet och inte vilken som helst utan fläder sorbet. Så när jag har lagt ut en efterlysning på facebook om det finns någon som bor i närheten av en glassbar med stort sortiment av ...

Professionella bemötanden 19:58, 2014-08-28 vazicam

När man ska öppna en affär är det viktigt med det första intrycket. Många tycker att det inte är så viktigt och att man kanske inte behöver satsa så mycket  på resultaten. Men i själva verket så bör man inte  se så enkelt på detta. Låt oss ta ett exempel. När det kommer till broschyrer så är det så klart viktigt med ett broschyrställ. Dessa gör att det ser mer representativt ut vilket också ...

Dan daar in de buurt. 12:03, 2014-08-10 sefepi

Mijn vrouw heeft het al wel enkele keren laten valen dat als we op zoek zouden gaan naar een ander huis dat ze graag en huis zou kopen in Neder Betuwe waar haar familie en vrienden woont waar ze een erg hechte band mee heeft en graag veel vaker zou willen zien dan nu het eval is daar het wel een eindje rijden is naar daar en ze niet graag met de wagen rijd ...

Toch plezant te weten. 11:24, 2014-08-06 camron

Mijn vrouw werkt sinds enkele weken op een nieuw kantoor in Rotterdam dat veel dichter ligt bij het kantoor waar ik al verschillende jaren werk. Dat maakt het wel leuk daar we nu samen naar het werk kunnen gaan en ook eens samen kunnen eten 's middags, al hoef je dat natuurlijk niet elke dag te doen. We kunnen gerust eens elks appart met wat vrienden een broodje gaan eten tijdens de lunch. Maar ...

Een grote slok 10:32, 2014-07-20 sefepi

Normaal was het niet de bedoeling om nog een werkplek bij te huren in Amsterdam, maar de zaken gingen we zo goed en de vragen bleven maar binnekomen, dat ik de ene dag gewoon beslist heb om de kans te wagen nu het kan en gewoon nog wat uit te breiden met mijn bedrijf, al is het nog de vraag of de vraag altijd zo groot gaat zijn en of we dan niet te ...

Något att göra 17:49, 2014-07-05 shandie

I nästa månad så har vi inte så mycket att göra som vi trodde att vi skulle ha på jobbet, så då får vi göra lite annat som måste göras. Men tyvärr så ger det inte några pengar så vi får se till att vi hittar något som ger pengar då. För lönen i november blir inte så stor som vi hade hoppats på i det fallet. Men i december får vi hoppas att vi ...

Grönt och fint 17:23, 2014-07-05 shandie

Jag älskar en grön och fin gräsmatta som inte har mossa utan är just en grön och fin gräsmatta. När solen lyser så är det så ljust och fint och när den är så välskött och nyklippt så lyser det riktigt om den. Det finns så många olika maskiner som gör det hala lättare och så har jag sett en gräsklippar robot som går runt och klipper av sig själv med. Det finns en trimmer ...

Misschien toch nog eens kansje. 20:52, 2014-06-29 camron

Nu ben ik nog maar eens volop op zoek gegaan naar een kantoor om te huren in Almere. Ik ben al enkele weken het ineternet in het oog aan het houden, maar ik kan je zeggen met wat daarop verschijnt je niet echt al te veel hoop bij elkaar moet roepen. Nu heb ik enkele mailjtjes gestuurd naar wat makelaras om te horen of zij niets zouden hebben dat niet op het internet geannosseerd ...

En otroligt härlig resa 14:27, 2014-05-22 cathrine

Jag har spanat runt lite grann efter Mauritius resor med min fru på senaste tiden. Vi har velat åka dit ett bra tag nu och nu så tänkte vi att vi skulle ta och boka och lite så. Det blir kanon bra det tror jag faktiskt. Vi hade tänkt skaffa ett sådant här paket där allt ingår. Det blir nog riktigt bra det tror jag faktiskt. Så jag ska verkligen se vad jag kan ...