En bra ide 17:41, 2015-02-18 belita

Idag har jag gjort bra inköp. Har köpt lite grejer till min dator på jobbet så nu känns det faktiskt rätt så stabilt. Man måste ju få känna sig lite bekväm på jobbet och ha bra grejer när det väl gäller och det är just med vad man satsar på. Så detta kommer bli perfekt. Jag är ju mycket för att kunna softa lite och kunna ha de lite chill men när man är på ...

Vägen som leder till lycka 10:18, 2015-02-18 belita

När man talar om lyckas så kan man ha olika idéer om vad det innebär. Jag tycker till exempel att det handlar mer om att få det som man behöver och ha det bra i familjen som är det viktigaste medan andra satsar på jobb och rikedom. Vad det nu är man tycker är viktigt i livet så finns det som skyltar som man passerar i livet och som annars kanske inte är så enkla ...

Nöjd och glad 20:11, 2015-02-15 belita

Så sjugen man blir av att köpa bostad i Västerhaninge. Har nämligen hittat en jätte fin bostad där som inte heller ligger ute för så jätte mycket och då är det egentligen bara att slå till så får man väl se hur det ska gå. Tycker det är rätt så viktigt att man lägger mycket tyngd på sitt boende så att man verkligen får något som man ska kunna vara nöjd och glad över så ...

Jobba i Södertälje 13:28, 2015-02-15 belita

När man ska försöka arbeta i Södertälje så kan det vara svårt att lyckas med det som ibland kan vara svårt, nämligen att man verkligen inte vet vad som ska göras. Komvux i Södertälje kan också kännas som ett alternativ om man samtidigt vill jobba där då man brukar rekommendera att man pluggar där man vill jobba då man ibland genom plugget kan få kontakter och hjälp med att hitta det som man behöver. ...

Tjäna bra som arkitekt 19:59, 2015-01-28 belita

När man ska välja ett yrke som gör att man tjänar bra så kan man verkligen välja med fördel att jobba som arkitekt i Stockholm. Jag kan tycka att detta med att jobba som arkitekt är bra för alla men som man verkligen säger och tycker så är det inte alls så där som man tror utan det handlar mer om en enkel verklighet som finns där: arkitekter tjänar bra. Men man måste välja ...

Kakelsättning 18:13, 2015-01-28 belita

Om man någon gång har tänkt att arbeta med kakel så kan det vara bra att ta lite hjälp från början utav någon som kan. Visserligen så går det att kakla helt själv och få det bra även vid första gången som man utför ett arbete, men det är å andra sidan lite risktagande då man kan förlora en hel del tid på det. Det viktigaste är att man har en bild framför sig och ...

Jag är bestulen. 18:55, 2014-11-25 belita

Jag har blivit bestulen. Min iphone är borta efter femminuter inne på en affär. Jag stannade inte ens till i butiken för jag såg att det jag skulle ha var slut. Trots det hann någon oärlig människa stjäla min telefon. Och jag blir så vansinnigt arg. Jag har så dåligt minne och jag lägger verkligen in allt på min telefon. Så alla kvartsamtal och jobbmöten och allt annat finns inte kvar så nu måste jag ...

En lärdom för livet 05:28, 2014-11-25 belita

När jag var liten och inte ville äta upp min mat så sa inte min mamma som alla andra att vi skulle tänka på barnen i afrika. Det var för långt bort för att vi syskon skulle kunna förstå hur illa de kunde ha det som inte hade mat. För att vi i stället skulle förstå det fick vi packa ner mat i en kasse och sedan fick vi åka med mamma med den

Kanske dags att börja sy nu.. 17:50, 2014-11-03 belita

När jag var tonåring gick jag en kvällskurs i att lära mig att sy kläder. Det ledde till att jag varje vecka hade ett nytt klädesplagg som jag själv sytt. Men sen när jag slutat kursen fortsatte jag under några år men när tygaffären med billiga tyger slog i gen så tjänade jag inte klängre något på att sy mina gena kläder och eftersom jag är otålig och vill att allt ska vara klart på ...

Kanske något för mitt dåliga minne. 11:22, 2014-11-03 belita

Jag trodde inte att det var lagligt att spela in telefonsamtal men det är det tydligen. Så länge man själv är den ena parten så får man spela in samtal. Så då kanske det är något som jag ska börja göra vid vissa tillfällen. Jag har oerhört dåligt minne. Medicinskt bevisat och på papper. Och när jag sitter i viktiga samtal så blir jag så stressad över att jag ska missa något viktigt att jag ...